Detinguda una parella a Amposta quan acabaven de robar a l'interior d'un vehicle

S'investiga si les mateixes persones estarien vinculades amb altres robatoris a vehicles que es van produir la mateixa nit dels fets

La policia no descarta que puga tenir relació amb altres robatoris comesos amb el mateix modus operandi
La policia no descarta que puga tenir relació amb altres robatoris comesos amb el mateix modus operandi | Policia Local d'Amposta
Aguaita.cat
05 de desembre del 2022
Actualitzat a les 19:05h
Efectius de la PoliciaLocald'Amposta van detenir la matinada d'ahir diumenge a un home i una dona, de 56 i 36 anys d'edat respectivament, veïnes d'Amposta, com a presumptes autores d'un delicte de robatoriambforça a interior de vehicle. La detenció va poder-ser realitzar, novament, gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que un testimoni va alertar que estava observant com una persona estava trencant el vidre d'un vehicle amb un martell i s'emportava una caixa del seu interior. 

Les patrulles de la Policia Local d'Amposta van localitzar a l'autor del fet, el qual anava acompanyat d'una dona, a les proximitats del lloc, localitzant-los-hi una caixa de joguines que havien sostret de l'interior del vehicle. 

Les dos persones detingudes passaran durant este matí a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia d'Amposta. 

S'està investigant si les mateixes persones estarien vinculades amb altres robatoris a vehicles que es van produir la mateixa nit dels fets.