1 de 10
guardons

Els premis de la Cambra de Comerç de Tortosa reconeixen set empreses ebrenques

La setena edició dels guardons de l'ens cameral reunix prop de dos-cents empresaris de la zona

Fotografia de grup dels empresaris premiats. | Cedida
per Redacció, Tortosa | 2 de desembre de 2022 a les 16:16 |
La Cambra de Comerç de Tortosa, a través dels 'Premis Cambra 2022', ha guardonat un total de set empreses de les Terres de l’Ebre en les modalitats d'Emprenedoria, Sostenibilitat, Millor Estratègia, Transformació Digital, Internacionalització, Responsabilitat Social Empresarial i Innovació. Prop de dos-cents empresaris de la zona s'han reunit en la gala de la setena edició d'estos premis, presidida pel secretari de Territori, Urbanisme i Agenda Urbana de la Generalitat, Francesc Sutrias, així com de l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i del president de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Faiges.

Les empreses guardonades són Calafat SA (Emprenedoria), Florettehortícola Navarraslu (Sostenibilitat), Bodegas y Destilerias Lehmann SA (Millor Estratègia), Pentamatik SCP (Transformació Digital), Coycama SL (Internacionalització), Remsa Memorial SA (Responsabilitat Social) i Nomen Foods SL (Innovació).


El jurat dels Premis Cambra 2022 també ha lliurat cinc reconeixements a aquelles empreses que han col·laborat amb el projecte de la Cambra 'Productes Locals de Qualitat'. Les empreses guardonades en cadascuna de les categories han estat: Agrícolacatalana i Secció de Crèdit de Godall SCCL, Algueró Montesó SL, Agrícola Sant Vicenç SL (Vins i Olis Suñer), Sucesores de José M. Benet SLU (Xocolates Creo) i Turisevents 2013 SL (Musclarium SL).

 

Participació