Una trentena d’activitats nadalenques per fer del Nadal a Amposta tota una aventura

L’encesa de llums dissabte 3 de desembre donarà el tret de sortida a la programació d’activitats nadalenques

Durant tot un mes, i fins diumenge 8 de gener, la capital del Montsià i també el Poble Nou del Delta- comptaran amb una trentena d’activitats nadalenques
Durant tot un mes, i fins diumenge 8 de gener, la capital del Montsià i també el Poble Nou del Delta- comptaran amb una trentena d’activitats nadalenques | Cedida
Aguaita
02 de desembre del 2022
Actualitzat el 16 de novembre del 2023 a la 13:10h
L’encesa de llums de Nadal, dissabte 3 de desembre, donarà el tret de sortida a la programació d’activitatsdeNadal a Amposta. Durant tot un mes, i fins diumenge 8 de gener, la capital del Montsià –i també el Poble Nou del Delta- comptaran amb una trentena d’activitats nadalenques, on no hi faltaran els imprescindibles com la CasetadelNadal a la plaça del Mercat, el MercatdeSantaLlúcia a la zona del carrer Major o l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient pel riu. "Enguany sí, recuperem la programació nadalenca amb tot allò que distingeix el Nadal a Amposta", explica l’alcalde, Adam Tomàs, tot posant èmfasi amb que el programa compta amb la col·laboració de moltes àrees de l’Ajuntament i que "és possible gràcies a la implicació transversal".   

El programa, que porta per eslògan "Aquest Nadal serà tota una aventura" comença aquest dissabte 3 de desembre amb l’encesa de llunys i continuarà l’endemà amb la inauguració de la seixantena edició de la Fira de Mostres. El cap de setmana del 17 i i 18 de desembre hi haurà programades la recollidadecartes del PareNoel, al Mercat Municipal i teatre amb l’espectaclelaGàbia, de la companyiaSinergia (dissabte 17) i la Fira de Santa Llúcia o les activitats de laMarató com la balladadeJotes i Anemabuscareltió (diumenge 18).

El divendres 23 de gener serà el dia d’obertura de la Caseta de Nadal amb la visita de Tadeo Jones. Cada dia, a la Caseta, hi haurà activitats destacades com la visita del Pare Noel el divendres 24 o un taller de llufes el dimecres 28. El dissabte 31 es recupera la cursa solidària Sant Silvestre, a benefici de Creu Roja, i es farà, per primer cop, la cursa solidària Sant Silvestre infantil amb una distància de 400 metres, també a benefici de Creu Roja.

Diumenge 1 de gener arribarà el carter reial amb la recollida de cartes a la plaça de l’Ajuntament i dijous 5 hi haurà la cavalcada dels Reis Mags. El programa clourà el dia 8 amb l’obra de teatre familiar  ’La sireneta i l’illa de plàstic’, a càrrec de Dreams Teatre.

ActivitatsalPobleNoudelDelta

Enguany, El Poble Nou del Delta també comptarà amb el seu programa d’activitats, que arrancaran este dissabte 3 de desembre amb un taller familiar per decorar el nucli urbà. Dimarts 6 tindrà lloc l’encesa de llums i xocolatada, dissabte 10 els infants del poble aniran a buscar el tió, divendres 16 una scape room per a adolescents, dissabte 24 l’arribada del Pare Noel, dilluns 2 la recollida de cartes per a Ses Majestats i dijous 5 el pessebre vivent amb la cavalcada de Ses Majestats.