1 de 10

El capítol de Crims de dilluns descobrirà un doble assasinat a Alcanar: «Cas Febamar»

El Crims d'este dilluns reviurà els fets que van succeir a Alcanar al 2008 on un propietari d'un concessionari de cotxes i la seua dona van ser torturats fins a la mort

Dilluns el programa de TV3 Crims tractarà sobre el Cas Febamar on el propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar i la seua dona són torturats fins a la mort | TV3
per Aguaita.cat, Alcanar, Catalunya | 25 de novembre de 2022 a les 17:07 |
El nou episodi de true crime de "Crims" ens porta este dilluns 28 de novembre fins a Alcanar, on un matrimoni és torturat fins a la mort. La investigació transcorre entre les Terres de l'Ebre i Castelló de la Plana.

El tercer i quart episodi abordarà el doble assassinat que va tenir lloc a Alcanar el 2008. Es tracta del cas "Febamar". El 4 de desembre d'aquell any, el propietari d'un concessionari de cotxes del municipi pròxim a la carretera N-340 i la seua dona són apallissats fins a la mort. El matrimoni havia estat torturat fins a la mort i l'interior de l'habitatge apareix molt remogut.
 
L'home tenia una ferida a l'estómac provocat per arma blanca o un altre tipus d'objecte. Al pati, hi falta un vehicle. La investigació transcorre entre les Terres de l'Ebre i Castelló de la Plana i Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil hauran d'entendre's per poder resoldre'l.


Les víctimes eren Felipe Barrio i la seua parella, Stella Afodoroaie. La policia haurà d'esbrinar si l'assasinat és a causa d'un robatori o si al darrere hi ha alguna cosa més. S'ha simulat un atracament per emmascarar el doble crim?
 

 

Participació