L'Ampolla estrena el primer parc infantil inclusiu del municipi

El parc consta de diversos elements de joc adaptats perquè els usuaris amb mobilitat reduïda hi puguen jugar

Nou parc infantil inclusiu de L'Ampolla | Ajuntament de l'Ampolla
per Aguaita.cat, L'Ampolla, Baix Ebre | 16 d'agost de 2022 a les 12:48 |
L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en marxa el primer parc infantil inclusiu del municipi. L'espai està completament adaptat per a persones amb diversitat funcional i necessitats especials. La instal·lació s'ha construït a la plaça Mossèn Francisco.

El parc consta de diversos elements de joc adaptats perquè els usuaris amb mobilitat reduïda hi puguin jugar, com estructures amb plataformes per poder-hi pujar una cadira de rodes i gronxadors amb cinturons de seguretat perquè l'usuari quedi subjecte, així com jocs audiomusicals, més proteccions i paviment de seguretat, entre d'altres. També s'han posat altres objectes com bancs, papereres, zones d'ombreig i una font.


La instal·lació ha tingut un cost de 121.708,63 euros (més IVA). Gemma Caballé, regidora de Cohesió Social de l'Ajuntament de l'Ampolla explica que “aquesta àrea de jocs infantils inclusiva ha estat creada com a resposta social per a aquells infants amb discapacitats per tal que puguin desenvolupar a través d'aquests elements les seves habilitats cognitives, socials i psicomotrius”.

 

Participació