correbous

En Peyu denuncia que li han cancel·lat una actuació per dir que els correbous són «una merda»

"Mentre seguiu permetent aquesta bestiesa no cal que em truqueu, ja em cancel·lo jo voluntàriament", assegura l'humorista

per L.G., Barcelona, Catalunya | 1 d'agost de 2022 a les 11:35 |
En Peyu, durant una actuació | Peyu
Els correbous sempre tenen defensors i detractors, i sobre el debat també se n'ha pronunciat en Peyu. I amb conseqüències professionals que ell mateix ha volgut explicar a Twitter. L'humorista ha denunciat que li han cancel·lat una actuació aquest mateix estiu a les Terres de l'Ebre.

El motiu, ha assegurat, va ser dir a la ràdio que els correbous són "una autèntica merda". Malgrat això, en Peyu es manté en la seva opinió i la ratifica en la mateixa piulada: "Mentre seguiu permetent aquesta bestiesa no cal que em truqueu, ja em cancel·lo jo voluntàriament". I també amb un missatge cap a la política: "Va valents! Que venen eleccions municipals!".

 
El còmic ha fet aquest comentari a partir d'un vídeo difós a la mateixa xarxa social en què es veu una vaqueta es queda atrapada entre els barrots dins la plaça. Els fets van ocórrer este dijous a la Ràpita i el col·lectiu ProuCorrebous ha demanat explicacions a l'Ajuntament del municipi.


Altres notícies que et poden interessar
 

Arxivat a:
Societat, correbous, Peyu
Participació