Omar Montes i Ptazeta actuaran este dissabte a l'AG Festival 2022

L'edició d'enguany compta amb dotze hores seguides de música i la participació de quinze artistes

AG Festival
per Aguaita.cat, L'Aldea | 7 de juliol de 2022 a les 17:30 |
L'AG Festival torna este dissabte a la Masia Pla dels Catalans de l'Aldea, després de dos anys suspès per la pandèmia, amb Omar Montes i Ptazeta com a caps de cartell. El festival oferix dotze hores seguides de música, des de les sis de la tarda fins a les sis de la matinada, amb les actuacions de quinze artistes referents. L'esdeveniment compta amb zona VIP, pàrquing, espais de gastronomia i servei de bus. 

Els principals reclams de l'edició d'enguany són Omar Montes, conegut per la seua fusió de flamenc i reggaeton, Ptazeta, l'artista canària que està triomfant en el món del rap, i  Dasoul, autor de hits com Él no te da o de Lao a Lao. També actuaran altres artistes com Alex Martini, DJ resident de Shoko Madrid, Albert González, artista que ha passat pels millors festivals del país, com Arenal Sound i Tomorrowland, i Juacko, un dels productors més influents del país.


A més a més, tindrà lloc l'única actuació de l'AG Band a la província de Tarragona, una proposta de música en directe amb la fusió de diversos estils i la unió de les cançons més sonades del moment. Juanjo García, Pvni & Zangel, Carmen de la Fuente i Alex Montes & Font també formen part de l'equip que actuarà en l'edició d'enguany. 

L'AG festival s'ha consagrat des dels seus inicis com a una de les propostes musicals principals de les Terres de l'Ebre. La seua intenció és aproximar els artistes dels grans festivals nacionals i internacionals al territori. Per l'esdeveniment han passat més de 10.000 persones entre les dos passades edicions, i artistes referents de la música urbana, com Recycled J, Lalo Ebratt, 31FAM i Arkano. 


 

 

Participació