1 de 10
SANT JOAN: EL TEMPS

Quin temps farà per la revetlla de Sant Joan?

Les pluges seran protagonistes a punts del Pirineu i del Prepirineu mentre que la resta del país viurà una nit tranquil·la amb temperatures suaus

La revetlla de Sant Joan, en una imatge d'arxiu | Europa Press
per Lluís Girona, Barcelona, Catalunya | 23 de juny de 2022 a les 17:25 |
Arriba una de les nits més esperades de l'any i un dels dubtes sempre és saber quin temps farà. La revetlla de Sant Joan d'aquest any, segons la predicció del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) serà tranquil·la i amb temperatures suaus a la gran majoria del país, però les pluges seran protagonistes -ja ho estan sent durant la tarda- a punts del Pirineu i del Prepirineu.

A partir del vespre d'aquest dijous, doncs, els ruixats es poden produir a les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i la Vall d'Aran. També poden afectar l'Alt Urgell, el Solsonès, i el Berguedà. Puntualment, el Meteocat també manté la possibilitat de pluja al Vallès Oriental i al Segrià. Tota la pluja que caigui, però, es preveu molt puntual i lleugera.


Si bé a última hora de la nit es preveu que les pluges s'aturin a tot el país, ja a la matinada del divendres és probable algun ruixat encara també al Pirineu i Prepirineu. I és que durant tot el dia, les comarques de la demarcació de Girona estaran en avís moderat per perill d'intensitat de la pluja.

Les temperatures sí que acompanyaran una de les nits més especials de l'any. Ja al vespre les temperatures rondaran entre els 22 °C i els 25 °C a tot el país tret del Pirineu, que seran moderadament més baixes. Tot plegat sembla indicar, doncs, que serà una nit més aviat tranquil·la en l'aspecte meteorològic i amb la vista posada en reduir al mínim el risc d'incendis.


Altres notícies de Sant Joan que et poden interessar
 

 

Participació