Detinguda una dona en un nou operatiu contra el tràfic de drogues a Amposta

Els agents van confiscar nombroses dosis de cocaïna, 2.000 euros en efectiu i objectes per a la manipulació i venda de drogues

L'operatiu va tindre lloc este dimecres al barri de les Quintanes.
L'operatiu va tindre lloc este dimecres al barri de les Quintanes. | Cedida
Redacció
16 de juny del 2022
Actualitzat a les 21:07h
Este dimecres es va dur a terme un nou operatiu contra el tràfic de drogues al barri de les Quintanes d'Amposta. La investigació es va iniciar per part del cos de Mossos d'Esquadra fa uns mesos, en detectar la reactivació d'un punt de venda al carrer Canovas.

Arran de la investigació es van intervenir nombroses dosis de cocaïna, per la qual cosa el jutjat encarregat de la instrucció va acordar la entrada i registre de dos domicilis. En l'escorcoll es va detenir una dona vinculada a un delicte contra la salut pública. Els agents també van comissar 2.000 euros en efectiu, els quals es consideren que són fruit de la venta de les substàncies estupefaents, i diversos objectes per a la manipulació i venda de les substàncies.

En l'operatiu policial van intervenir efectius de l'ARRO de les Terres de l'Ebre, així com dotacions d'ambdós cossos i les unitats K9 de la Policia Local d'Amposta i de Mossos d'Esquadra.