D'Ulldecona al pòdium: els èxits esportius d’Adam Raga, Maria Vidal i Ricart Arnau

Els tres esportistes falduts han tornat a fer grans marques i pujar de nou al pòdium

Adam Raga en una imatge d'arxiu
Adam Raga en una imatge d'arxiu | Marc Cargol
Aguaita.cat
15 de març del 2022
Actualitzat a les 11:18h
Tres esportistes d'Ulldecona han tornat a fer grans marques i pujar de nou al pòdium. Es tracta d'Adam Raga, Maria Vidal i Ricart Arnau.
 
En el món del trial, es va disputar a Niça (França) la primera prova del Mundial X-Trial, on Adam Raga (TRRS) va ocupar la segona plaça, amb triomf de Toni Bou i tercer lloc per a l’italià Matteo Grattarola.

Per la seua banda, Maria Vidal Poy, a les files de la Unió Atlètica Montsià, s’ha posicionat en segona posició a la prova eliminatòria dels 200 metres del Campionat d’Espanya sub’20 d’atletisme celebrat este cap de setmana a Antequera, Màlaga. Tot i no aconseguir el bitllet per participar en les semifinals, l’atleta falduda seguirà endavant amb les seues sessions preparatòries per tal de poder encarar amb les màximes garanties d’èxit les properes competicions del calendari.

També triomf important per a Ricart Arnau en el món del billar, emportant-se la medalla de bronze al campionat d’Espanya de billar a banda, amb nivell molt alt durant les diverses jornades. Per cinquè any consecutiu, el campió faldut ha arribat a semifinals amb quatre bronzes i una plata. La setmana que ve es disputarà el campionat d’Europa a Paiporta (València).