Una mare i una filla moren en xoc frontal a Deltebre

El vehicle de les víctimes ha col·lisionat amb un camió a la carretera TV-3454

Dotacions desplaçades a l'accident mortal a la carretera TV-3454 a Deltebre.
Dotacions desplaçades a l'accident mortal a la carretera TV-3454 a Deltebre. | Ariadna Escoda (ACN)
Aguaita.cat
11 de març del 2022
Actualitzat a la 13:39h
ACTUALITZACIÓ: 13.15 hores

Una mare i una filla han mort este divendres al matí en un greu accident a Deltebre (Baix Ebre). Les víctimes, de 80 i 56 anys, eren veïnes del municipi. El sinistre s'ha produït cap a les deu del matí a la TV-3454, carretera que enllaça amb Amposta, al punt quilomètric 12,5. Segons informa el Servei Català de Trànsit, per causes que encara s'estan investigant, el turisme de les víctimes ha xocat frontalment contra un camió. Mare i filla, que viatjaven soles al cotxe, han mort a l'acte, mentre el conductor del camió ha resultat il·lès. Els Mossos d'Esquadra han estat inspeccionant els vehicles implicats i la via afectada, amb marques visibles de frenada del camió a la calçada, per determinar si el turisme ha envaït el carril contrari.

L'Ajuntament de Deltebre ha informat que una de les víctimes mortals d'este sinistre era treballadora del Centre Esportiu del Delta, per això l'equipament romandrà tancat durant tot el dia d'avui. 



Al lloc de l'accident hi han anat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A causa del sinistre, la carretera s'ha hagut de tallar durant hores en els dos sentits de la marxa.

Amb estes dues víctimes, són 29 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals facilitades pel Servei Català de Trànsit.

INFORMACIÓ 10.45 hores

Segons informa el Servei Català de Trànsit dues ocupants d'un turisme han resultat mortes arran d'un xoc frontal a la TV-3454 a Deltebre. L'avís de l'accident s'ha produït a les 10.03 hores d'aquest matí.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió frontal entre un camió i un turisme. A conseqüència del xoc, han mort les dues ocupants del turisme.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 

La carretera es troba tallada en els dos sentits de la marxa.
 

Estat en què ha quedat el turisme després de xocar frontalment amb un camió. Foto: ACN