Deltebre inicia el cicle de gastronomia amb les Jornades Gastronòmiques de la Closca

Les jornades de la Closca que s’inicien este divendres 11 de març i substituïxen les anteriors jornades de la Tellerina

L’Ajuntament de Deltebre i l’associació FECOTUR han presentat el nou cicle de jornades gastronòmiques que s’impulsa per seguir posant en valor el producte de qualitat i proximitat | Ajuntament de Deltebre
per Aguaita.cat, Deltebre | 9 de març de 2022 a les 19:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Deltebre i l’associació FECOTUR han presentat el nou cicle de jornades gastronòmiques que s’impulsa per seguir posant en valor el producte de qualitat i de proximitat. Enguany es presenten diferents novetats, una d’elles les jornades de la Closca que s’inicien tot just este divendres 11 de març i que substitueixen les anteriors jornades de la Tellerina. També s’incorporen este any les jornades del Peix de Bassa, els menús especials durant la celebració del Deltebre Dansa.

En total es realitzaran fins a 7 jornades gastronòmiques al llarg d’aquest any 2022. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat que “durant tots aquests anys hem estat impulsant les jornades gastronòmiques com a una oportunitat per a donar a conèixer el nostre producte i la nostra cuina, però també per a posar en valor aquells sectors, com la caça o la pesca, que ens ajuden a despertar l’essència Delta i a dinamitzar l’economia del municipi”.


Com s’ha esmentat anteriorment, aquest 11 de març comencen les jornades de la Closca, les quals compten amb la participació de fins a 10 restaurants del municipi. La regidora d’Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha explicat que “aquest any hem volgut ampliar aquestes jornades per donar cabuda a nous productes que també són exquisits i que formen part de la nostra tradició i la nostra cuina”. Aquestes jornades s’allargaran fins al proper dia 27 de març i els menús ja es poden consultar a la pàgina web de http://www.deltebre.cat .

En la roda de premsa, celebrada al Passeig del Riu, a l’alçada de la Confraria de Pescadors Sant Juan, també ha participat el vicepresident de FECOTUR, Ricard Chopo, qui ha qualificat aquestes jornades gastronòmiques “com una bona notícia atenent que des de l’associació sempre hem apostat per la seva organització i el seu impuls”.


Cal esmentar que, més enllà d’estes jornades gastronòmiques, des de l’Ajuntament de Deltebre, conjuntament amb FECOTUR, també s’impulsa la ruta de tapes de Deltebre, Volta i Tapa’t, que la darrera edició també es va efectuar amb el municipi de Sant Jaume d’Enveja, i la mostra gastronòmica Mescla.

 

Participació