L'Ajuntament de Tortosa renova les voreres dels carrers Amor i Pina, a la part més històrica de Ferreries

L'obra, amb un cost de 35.000 euros, se centra en un tram d'uns 400 metres lineals

per Redacció, Tortosa | 24 de gener de 2022 a les 14:00 |
Treballs d'arranjament de les voreres. | Cedida
Este dilluns han començat els treballs de renovació de les voreres dels carrers Amor i Pina de Tortosa, en els trams que van del carrer Ràpita a la llarga de Sant Vicent. Els treballs suposen la substitució de l'actual paviment, després que hagen complit la seua vida útil. 
Alguns trams d'estes voreres encara tenien la definició antiga amb una capa de formigó estès, que ara quedarà definit amb un nou paviment de panot. L'obra, amb un cost de 35.000 euros, se centra en un tram d'uns 400 metres lineals a la part més històrica de Ferreries.


Fa poc temps ja s'han dut a terme altres actuacions de renovació de voreres a esta zona, com la feta al carrer Mas de Barberans. L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha remarcat que este tipus d'actuacions suposen una de les prioritats de l'acció de govern, amb l'objectiu de fer que Tortosa "siga cada vegada més una ciutat més amable per a les persones", ja siguen amb intervencions de petit format com d'altres de més gran abast.

En este sentit, ha recordat que en pocs mesos s'han dut a terme moltes renovacions de voreres al conjunt del municipi, com la que també és en marxa a l'avinguda Felip Pedrell, entre la plaça del Paiolet i la plaça de la Catedral, o les fetes a les voreres de l'avinguda del Canigó, els carrers Alcanyís, Alfara de Carles, Castelló, passeig de l'Ebre, avinguda de Remolins, passeig Moreira, ronda Docs, i als carrers Mossèn Manyà i Sebastià Juan Arbó, a l'àmbit de Voraparc, entre d'altres.

 

Participació