El conductor d’un turisme ha mort en un accident a la TV-3319 a Ulldecona

La víctima és un veí de La Sènia de 27 anys

Carretera TV-3319 a Ulldecona
Carretera TV-3319 a Ulldecona | Google Street View
Aguaita.cat
19 de gener del 2022
Actualitzat a les 21:26h
El Servei Català de Trànsit informa que aquesta tarda s’ha registrat un sinistre viari mortal a la TV-3319, al punt quilomètric 10,4 a l’altura d’Ulldecona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 17.18 hores.Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït la sortida de via d’un turisme. A conseqüència de l’accident, ha mort el conductor i únic ocupant del vehicle.
Arran de la incidència, s’han activat dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Ampliació 21:00 hores

D. E. A, veí de la Sènia (Montsià) de 27 anys, és el conductor que ha mort este dimecres a la tarda en sortir de la via el seu vehicle a Ulldecona per causes que s'investiguen, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els fets han tingut lloc cap a un quart de sis de la tarda al quilòmetre 10,4 de la carretera TV-3319. La víctima viatjava sola en l'automòbil. Arran de la incidència s'han activat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). L'SCT informa que en el que va d'any han mort cinc persones a les carreteres interurbanes de Catalunya.