FIRES I MOSTRES

Les Terres de l'Ebre es promocionen a FITUR

Amb l'objectiu de "fidelitzar" el mercat estatal i nacional i la "dinamització" de l'internacional

per M.B., Madrid | 18 de gener de 2022 a les 11:43 |
Imatge d'arxiu de FITUR | Cedida
Les marques turístiques Costa Daurada i Terres de l'Ebre es promocionaran un any més a la Fira Internacional de Turisme FITUR, que se celebra del 19 al 22 de gener a Madrid. Un total de 26 municipis i ens turístics públics i privats de la demarcació hi participaran enguany, encapçalats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

La presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Meritxell Roigé, serà present a la fira i participarà de la trobada del sector turístic català que comptarà amb la presència de representants de les quatre diputacions catalanes; del conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, i de la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech, entre d'altres.


Durant els quatre dies de FITUR, representants del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona mantindran una quarantena de reunions amb touroperadors, agències de viatge, companyies aèries i mitjans especialitzats que permetran establir contactes i acords per a la promoció de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre en el decurs d'este 2022. La fidelització del mercat estatal i la recuperació del mercat britànic són alguns dels objectius per a este nou exercici que tornarà a adaptar les seues estratègies i accions al context variable com a conseqüència de la pandèmia i els mesures que se'n deriven.

Com és habitual, ens públics i privats de la demarcació es promocionen conjuntament a les fires, de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació. A FITUR, hi seran amb un espai propi cadascuna, en el marc de l'estand de l'Agència Catalana de Turisme.


Pel que fa a la marca turística Terres de l'Ebre, també s'hi promocionaran els municipis d'Amposta, Tortosa, Ascó, la Ràpita, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (AEHT) i el Consell Comarcal de la Terra Alta.

A més, també hi assistiran l'Associació d'Apartaments Turístics Costa Daurada, l'Associació de Càmpings Tarragona (Costa Daurada i Terres de l'Ebre), l'Associació Hotelera de la Província de Tarragona (AHPT), l'Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l'Ebre (AHCDTE), l'Associació de Golf Costa Daurada, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona (AEHT), Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), PortAventura World, Priorat Enoturisme, Aquopolis i Nàutic Parc Costa Daurada i Terres de l'Ebre.

 

 

Participació