Deltebre enceta este divendres les Jornades Gastronòmiques de l'Ànec

Hi participen 12 restaurants i bars del municipi

per Sofia Cabanes, Deltebre | 29 de novembre de 2021 a les 12:10 |
Les jornades comencen este divendres dia 3 i s'allargaran fins al 19 de desembre | Cedida
Després del Volta i Tapa’t, que ha este diumenge 28 de novembre, l’Ajuntament de Deltebre, en col·laboració amb l’associació FECOTUR, impulsa unes noves jornades gastronòmiques.

Són, en este cas, les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec, un producte local de primera qualitat i que els visitants podran degustar des del 3 al 19 de desembre.


La regidora de Personal, Acció Comercial i Inserció Laboral, Ingrid Santiago, ha explicat que "estes jornades són una nova oportunitat per donar a conèixer els productes del nostre territori i per impulsar la dinamització dels diferents bars i restaurants que participen en esta iniciativa". En total, en esta edició són un total de 12 els restaurants i bars del municipi que han elaborat un menú destinat a les jornades de l’ànec. Els diferents menús es poden consultar al web de l’Ajuntament de Deltebre.

Estes jornades tanquen el cicle de gastronomia de l’any 2021 i se sumen a la resta d’accions que l’Ajuntament de Deltebre impulsa per a la promoció del producte local. Entre estes accions destaquen les jornades gastronòmiques del musclo, de l’arròs o la ruta de tapes.

 

Participació