Campanya institucional per votar la Llacuna del Garxal com a millor indret de la Guia Repsol

Redacció
23 de juny del 2014
990_1403535212garxal
990_1403535212garxal


El Consell Comarcal del Baix Ebre i l’Ajuntament de Deltebre, amb el suport del Consell Comarcal del Montsià i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, han unit esforços per tal de donar suport a la candidatura de la Llacuna del Garxal per tal que siga escollida 'Millor indret 2014' de la Guia Repsol. Les institucions consideren que en el cas que surta guanyadora, “reforçaria i projectaria la imatge del Delta de l’Ebre i del conjunt de les Terres de l’Ebre”, segons la nota de premsa emesa pel consell comarcal. La Llacuna del Garxal, al Delta de l’Ebre, ja ha estat escollida entre els 17 finalistes d’arreu de l’Estat, en representació de Catalunya, i en esta fase, que s'acaba el 8 de juliol, els internautes escolliran les primeres vuit candidatures classificades, les quals passaran a la següent ronda.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat que “estem davant d’una bona oportunitat per tal de, en primer lloc, situar al mapa el nostre territori i, en segon lloc, reconèixer i potenciar un dels racons més rellevants de la comarca del Baix Ebre”. Per la seua banda, l’alcalde de Deltebre, José Emilio Bertomeu, ha manifestat que “ara és el moment de moure a la ciutadania per tal que participen en les votacions i ajuden, d’esta manera, a que la Llacuna del Garxal siga el lloc per excel·lència de la propera Guia Repsol”. En tot cas, el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Martí Masdeu, ha subratllat que “l’elecció de la Llacuna del Garxal entre estes 17 candidates ja és una bona i gran notícia per al territori”.

Per votar, cal accedir a la web de la Guia Repsol, i després de registrar-s'hi, es pot votar de forma individual dos cops al dia fins al 8 de juliol.