L'Ajuntament de l'Aldea millora l'accessibilitat al cementeri municipal

Les millores continuaran el 2022 amb la pavimentació de tots els carrers i passadissos

Les obres s'emmarquen en el pla de millores al cementiri 2020/2022.
Les obres s'emmarquen en el pla de millores al cementiri 2020/2022. | Cedida
Aguaita.cat
25 d'octubre del 2021
Actualitzat a les 12:51h
La regidoria d'Acció Urbana i Rural de l'Ajuntament de l'Aldea ha realitzat noves actuacions de millora al cementiri municipal, unes obres que s'emmarquen en el pla de millores al cementiri 2020/2022.

Segons l'alcalde de l'Aldea, Xavier Royo, es tracta d'un conjunt de millores "fruit d’un acord amb l'empresa Remsa", encarregada de la gestió i manteniment del cementeri.

A les actuacions realitzades aquest passat any 2020, com  la instal·lació d'una porta automàtica d'accés al cementiri i el tancament de nínxols buits, se sumen les actuacions realitzades este 2021, com la remodelació de la façana principal, la pavimentació del pàrquing de minusvàlids i passadissos d'accés interior per a usuaris amb mobilitat reduïda, enjardinaments de les parts interiors, col·locació de mobiliari urbà i l'engalanament ornamental.

El Director General de Remsa, Fernando Muiño, ha exposat que la prioritat de les darreres millores ha estat "poder facilitar l'accés a qualsevol persona que tinga mobilitat reduïda".
 
Les millores continuaran el 2022 amb la pavimentació de tots els carrers i passadissos del cementiri municipal. 

L'alcalde també ha avançat que, com es va fer l'any passat, enguany també s'ornamentarà el cementeri, en motiu de Tots Sants.