La Policia Local talla durant la nit l'emissió de Ràdio Ràpita perquè un veí dixa la ràdio sonant a alt volum

El soroll de la ràdio encesa durant la matinada impedia el descans del veïnat

1200_1631634755radiorapita
1200_1631634755radiorapita | Cedida
Aguaita.cat
14 de setembre del 2021
Actualitzat el 15 de setembre a les 8:12h
Esta passada matinada l’emissió de Ràdio Ràpita s'ha vist interrompuda per un motiu excepcional, que esta vegada poc tenia a veure amb una baixada de llum, de les que ja han passat a formar part de la quotidianeitat al territori, ni estava tampoc relacionada amb problemes tècnics ni tecnològics. La interrupció de la programació de l’emissora municipal ha estat una mesura presa per la Policia Local com a sortida d'urgència per aconseguir que regnés el silenci i es calmés una matinada que estavan sent molt moguda pel soroll precisament que provocava l'alt volum d'un aparell de ràdio que sonava en un immoble al carrer Ramon Das Neves. El fort soroll impedia el descans del veïnat, que segons ha informat Ràdio Ràpita, estava trucant de manera insistent a la Policia Local per exposar la seua queixa i demanar que féssen alguna cosa al respecte. I és que amb la ràdio a tot volum, no hi havia veí que aconseguís agafar el son. 

Davant la reiteració de les queixes, i la impossibilitat de contactar amb la persona que residix a l’immoble, que treballava en horari nocturn i no estava a la casa ni el podien localitzar, s’ha optat per tallar l’emissió de la ràdio. En fer-se de dia, i davant la necessitat de mantenir el servei radiofònic als ciutadans, s’ha reiniciat l’emissió; i el que ha resolt fer la Policia Local és extreure els fusibles i deixar sense llum el pis on es trobava la ràdio engegada. 

En acabar la jornada laboral, el veí que s'havia dixat la ràdio en marxa durant tota la nit no se’n podia avenir ni entenia què havia passat, ja que, segons ha assegurat, ell havia dixat la ràdio apagada. Una possible explicació ha apuntat, és que el seu gos hagués tocat algun comandament que ha encès l’aparell en un volum desorbitat. Una explicació que li permetria almenys obrir les portes cap a una futura reconciliació amb el veïnat molest.