L'Ajuntament d'Alcanar posa en marxa un servei de suport psicològic per als afectats dels aiguats

Organitzaran sessions informatives grupals per gestionar els efectes psicològics de l'episodi

per Redacció, Alcanar | 8 de setembre de 2021 a les 17:16 |
Sílvia Berbís
L'Ajuntament d'Alcanar, amb el suport de Protecció Civil, ha posat en marxa un servei de suport psicològic, individual i confidencial, per a les persones afectades pels aiguats de fa una setmana. El consistori ha posat a disposició de la ciutadania el número de telèfon 627 338 980 per atendre les peticions d'ajuda de vuit a tres de la tarda i entre dos quarts de cinc i les set. També s'organitzaran sessions informatives grupals sobre pautes emocionals per gestionar els efectes psicològics de l'episodi. Seran als vespres de dilluns dia 13 al complex esportiu Serramar d'Alcanar Platja, dimarts al casal de jubilats de les Cases i dimecres als serveis agraris d'Alcanar.

L'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, ha destacat la necessitat d'oferir un "primer servei d'assistència psicològica on es puga crear un espai de confiança, ja que hi ha veïns i veïnes que han viscut situacions traumàtiques".


Per la seua banda, la regidora d'Acció Social i Família, Maribel Ramon, ha apuntat la dificultat que les persones afectades reconeguen sovint que es troben en estat de xoc i ha animat a familiars o coneguts que contacten si detecten possibles casos.

 

Participació