Tortosa rebrà el grup Sopa de Cabra a les festes de la Cinta dins la gira pels 30 anys de Ben Endins

El recital tindrà lloc el divendres 3 de setembre i anirà a benefici del projecte Emma, per a la investigació contra el càncer de mama

Imatge promocional de la gira de Sopa de Cabra.
Imatge promocional de la gira de Sopa de Cabra. | Cedida
Redacció
05 d'agost del 2021
Actualitzat a les 16:41h
La gira per celebrar els 30 anys de l'edició d'un dels discos més recordats de Sopa de Cabra, 'Ben Endins', farà parada a les festes de la Cinta de Tortosa. Serà un dels concerts més destacats del programa de la festa major de la capital ebrenca i tindrà "caràcter solidari". Els diners que es recapten es donaran al projecte Emma, que investiga sobre el càncer de mama. El concert tindrà lloc el 3 de setembre i les entrades es podran adquirir a partir de la setmana que ve a través de la plataforma ebreticket.cat. L'Ajuntament de Tortosa té previst donar a conèixer la resta de detalls del programa d'actes de les festes majors de Tortosa, Cinta 2021.

Enregistrat en directe en un concert a la sala Zeleste, l'àlbum ha venut més de 100.000 còpies i és considerat el disc més venut de la història del rock català. La gira també passarà per altres festivals destacats del país i culminarà al desembre amb un concert al teatre del Liceu de Barcelona.

Com ja passa en la resta d'activitats que l'Ajuntament de Tortosa està programant a la ciutat durant este estiu, caldrà complir les mesures vigents de prevenció per la covid-19. Per la qual cosa, a més de disposar d'entrada, també caldrà estar assegut i guardar la distància, a més d'utilitzar la mascareta.