Localitzades gairebé 10.000 plantes de marihuana en una zona de molt difícil accés al Port

Els Mossos busquen els responsables del cultiu, trobat al terme d'Horta de Sant Joan, que no s'han pogut identificar ni localitzar de moment

per Redacció, Horta de Sant Joan | 19 de juliol de 2021 a les 17:18 |
La plantació, en un indret de difícil accés a Horta de Sant Joan. | Cedida
Els Mossos d'Esquadra van localitzar dijous passat una plantació amb 9.972 plantes de marihuana al terme municipal d'Horta de Sant Joan. Estaven ubicades en una zona del Port, en un paratge de molt difícil accés. Els agents van trobar dos tendes de campanya i matalassos i es busquen els responsables del cultiu, que no s'han pogut identificar ni localitzar, de moment. Els Mossos han netejat la zona i destruït les plantes. 

El 14 de juliol també es va desmantellar una plantació de 5.000 plantes en una zona de difícil accés, prop de la Via Verda, entre Benifallet (Baix Ebre) i el Pinell de Brai (Terra Alta). Els vigilants i responsables d'esta plantació van fugir pel bosc en adonar-se de la presència policial. 


El passat 10 de juny els Mossos d'Esquadra ja havien localitzat a Horta de Sant Joan una gran plantació de marihuana, de 4.200 plantes, dins del Parc Natural dels Ports, en una zona de difícil accés i envoltada de bosc. Es van identificar dos homes com a responsables del cultiu que no han pogut localitzar.


 

 

Participació