Adam Tomàs, nou director territorial d'Empresa i Treball a les Terres de l'Ebre

Tomàs deixarà la Diputació de Tarragona per assumir el nou càrrec, mentre que Miquel Subirats tornarà a ser diputat provincial

Adam Tomàs amb la diputada al Congrés, Norma Pujol i l'ex diputada al Parlament, Irene Fornós, en una imatge d'arxiu.
Adam Tomàs amb la diputada al Congrés, Norma Pujol i l'ex diputada al Parlament, Irene Fornós, en una imatge d'arxiu. | Cedida
Aguaita.cat
28 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:13h
L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, serà el nou director territorial d'Empresa i Treball a les Terres de l'Ebre. Esta és la segona confirmació d'Esquerra Republicana després d'anunciar que el rapitenc Albert Salvadó seria el nou delegat del Govern a l'Ebre, fa 15 dies.

El nomenament de Tomàs al capdavant del departament encapçalat per Roger Torrent provocarà alguns canvis a la Diputació de Tarragona i, de la mateixa manera, a l'Ajuntament d'Amposta. Tomàs deixarà la vicepresidència tercera de la Diputació, on gestionava el Servei d'Assistència Municipal (SAT), mentre que el primer tinent d'alcalde, Miquel Subirats, tornarà a ser diputat provincial. En el cartipàs municipal, la regidora de Joventut i Participació Ciutadana i Medi Rural, Carla Bonfill, així com el regidor de Festes, Ramon Bel, assumiran noves competències dins del govern municipal.

D'altra banda, l'ampostina Sus Martí, fins ara secretària d'Organització a la direcció nacional d'Esquerra Republicana, torna a la delegació com a càrrec de confiança, on passarà a ser la cap de Gabinet del delegat del Govern, Albert Salvadó.

Serà en els pròxims dies quan el partit anunciarà qui assumirà les direccions territorials d'Acció Climàtica, Agricultura i Alimentació, Educació, Feminismes i Igualtat, Interior i Cultura.