L'Institut Teresià de Tortosa guanya un premi del programa educatiu «Classe sense fum»

Més de 3.000 joves dels centres de secundària catalans han participat en el programa de prevenció del tabasquisme

Fins a 3.016 joves catalans de 32 centres educatius han participat en esta edició del programa.
Fins a 3.016 joves catalans de 32 centres educatius han participat en esta edició del programa. | Pixabay
Aguaita.cat
09 de juny del 2021
Actualitzat a les 10:58h
L'Institut Teresià de Tortosa és un dels premiats del programa educatiu de prevenció del tabaquisme "Classe sense fum". El treball de la classe de 2n d'ESO A, amb títol "Qui consumeix a qui?", ha estat premiat com a guanyador pel millor eslògan seleccionat per un jurat jove, concretament el de l'Institut Escola Eixample de Barcelona. Com a recompensa, els i les alumnes guanyadors podran gaudir d'un bateig de vela al Centre Municipal de Vela de Barcelona.

Fins a 3.016 joves catalans de 32 centres educatius han participat en esta edició del programa de prevenció de referència als centres d'educació secundària. "Classe sense fum" és un programa d'àmbit europeu que persegueix l'objectiu que els adolescents d'entre 12 i 14 anys no fumin o que comencin el més tard possible. El programa es basa en el suport del grup i l'incentiu de la participació en un concurs per tal d'assolir el compromís conjunt de no fumar durant tot el curs escolar.

Paral·lelament, també s'ha fet pública una unitat didàctica sobre la prevenció del tabaquisme a través de l'activitat física que s'impartirà a l'alumnat de 1r i 2n d'ESO dels centres educatius que participen en el programa.