Enxampen a l'Aldea un camioner que sextuplicava la taxa d'alcoholèmia

Diverses persones van alertar a emergències que un camió circulava de forma perillosa per l'AP-7

per Aguaita.cat, L'Aldea | 3 de juny de 2021 a les 12:58 |
Les penes per estos delictes poder ser de pena de presó de tres a sis mesos o amb la multa de sis a 12 mesos. | Mossos
Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment un conductor de 58 anys, veí de Gandia, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Els fets van succeir el passat dimarts, al voltant de les deu i mitja de la nit, quan diversos conductors van alertar al 112 d'un camió que circulava fent ziga-zagues per l'autopista AP-7, en sentit sud.

Els agents van muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar el tràiler a l'Àrea de Servei del Baix Ebre, a l'Aldea, on el camioner va donar 0,99 mg/l en aire expirat en les proves d'alcoholèmia, més de sis vegades la taxa permesa per un conductor professional. El conductor va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.


Les penes per estos delictes poder ser de pena de presó de tres a sis mesos o amb la multa de sis a 12 mesos o amb treballs en benefici a la comunitat de 31 a 90 i, en qualsevol dels casos, amb la privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors per temps superior a un any i fins a quatre anys.

 

Participació