1 de 10

Tortosa se suma un any més a la campanya de promoció del comerç local als barris històrics

Durant tot el juny, les persones que facen compres als establiments dels barris històrics optaran a premis per poder conèixer altres municipis de Catalunya

Campanya de promoció del comerç del Nucli Històric de Tortosa | Cedida
per Aguaita.cat, Tortosa | 1 de juny de 2021 a les 18:59 |
Aquest article es va publicar originalment el 1 de juny de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir d'este dimarts, 1 de juny, les persones que facen compres als establiments del nucli antic de Tortosa poden optar a premis per conèixer altres poblacions de Catalunya amb centres històrics. És l'objectiu de la campanya Compra i Descobreix Catalunya, que organitza per onzè any la Xarxa de Barris Antics Amb Projectes. Hi participen 32 poblacions: 14 de la província de Barcelona, 9 de Lleida, 8 de Tarragona i 1 de Girona.

Els guanyadors del sorteig podran dur a terme alguna de les 1.056 experiències que ofereixen les ciutats adherides. En el cas de qui obtinga el premi que ofereix Tortosa, podran gaudir d'una estada a la ciutat, beneficiar-se de dos targetes Tortosa Card per accedir als llocs més importants de la visita turística, i dinar en algun dels restaurants del municipi per poder degustar la gastronomia local.


La resta de premis que se sortejaran es poden consultar a la web http://xarxabarris.cat

 

Participació