Coronavirus: mapes i gràfics

La vacunació a Catalunya, en dades

Els mapes i gràfics sobre l'evolució de la campanya de vacunació de la Covid-19 a Catalunya, l'estat espanyol i la Unió Europea

Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VACUNACIÓ PRIMERA DOSI
6.505.409
(+457)
87,9%
(=)
VACUNACIÓ PAUTA COMPLETA
6.422.937
(+918)
86,8%
(=)
VACUNES ÚLTIMA SETMANA
3.739
(-390)
Actualització: 14/06/2022
TERCERES DOSIS
3.416.649
(+5.308)
____
____
(____)
DOSIS PER FARMACÈUTIQUES
Dosis Pfizer/BioNTech: 8.891.292
Dosis Moderna/Lonza: 4.732.238
Dosis Oxford/AstraZeneca: 1.631.878
Dosis Janssen: 349.273
Actualització: 14/03/2022
Com evoluciona la campanya de vacunació contra la Covid-19 a Catalunya? Quins municipis i quines comarques tenen un major percentatge d'immunització respecte el coronavirus? I com avança per franges d'edat? La situació del nostre país és comparable a la resta de territoris de l'estat espanyol i dels països d'arreu del món?

A continuació, els mapes i gràfics imprescindibles per analitzar l'evolució de la campanya de vacunació per mitigar la pandèmia de Covid: vacunats totals, percentatge de vacunats, dosis administrades setmanalment i l'evolució del rebuig de la vacuna, entre altres indicadors clau. 

A més, després de diversos incompliments i polèmiques en relació al subministrament per part de les farmacèutiques, es detalla a la franja superior el total de vacunes aportades per Pfizer / BioNTech,  Moderna / Lonza, Oxford / AstraZeneca i Janssen.


Població acumulada que ha rebut només la primera dosi (excepte si és de Janssen) i la que ja té la pauta completa. Passant el cursor per damunt de cada dia, apareixen les dades exactes fins aquell moment.


Dosis administrades setmanalment, diferenciant entre primeres i segones dosis. Passant el cursor per damunt de cada dia, apareixen les dades exactes.Percentatge de la població de cada grup d'edat quinquennal que ha rebut cadascuna de les dosis, amb dades acumulades.
Percentatge de vacunats amb una dosi de la vacuna per municipiPercentatge de rebuig a la vacuna per comarques

Dades setmanals de la població que rebutja vacunar-se (amb la primera dosi). Passant el cursor per damunt de cada dia, apareixen les dades exactes d'aquella jornada i dels sis dies previs.Passant el cursos per cada província, apareix la informació sobre les dosis administrades, la quantitat per cada tipus de vacuna, la ràtio que representa per 1.000 habitants i el percentatge de població amb totes les dosis rebudes.


Passant el cursor per cada estat, apareix la informació sobre la ràtio de dosis administrades per 1.000 habitants. El mapa es pot augmentar o reduir amb els botons de la dreta i es pot moure amb el cursor per enfocar a una zona en concret.


Una producció de l'equip de dades
Roger Tugas (dades)
Arnau Urgell (coordinació)
Guillem Bellafont (disseny)

Participació