Els càmpings ebrencs donen el tret de sortida a la campanya d'estiu

A causa de la incertesa per la pandèmia, la campanya es focalitza en captar públic català, francès i dels Països Baixos

per Aguaita.cat, Terres de l'Ebre | 25 de maig de 2021 a les 09:42 |
L'entrada del càmping Eucaliptus, al costat de la platja dels Eucaliptus. | Google Maps
L'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre ha presentat la seva campanya de promoció per tal de reactivar la demanda turística. És la més ambiciosa dels darrers anys i, amb l'eslògan "Més que mai, vida", es vol transmetre a tota la població l'esperança per recuperar el temps perdut i passar pàgina de les vacances frustrades del 2020. A causa de la incertesa provocada per la pandèmia, la campanya es focalitzarà en captar públic català i de l'eix de l'Ebre, francès i dels Països Baixos.

El president de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, Joan Antón, assegurava que "tot ens indica que el 2021 serà millor que el 2020, tenim bones sensacions i les reserves comencen a arribar, tot i això, cada cop els clients reserven amb menys d'antelació". A hores d'ara, tots els càmpings ja estan oberts i tenen bones previsions d'ocupació per a l'estiu.


Ara mateix "les ocupacions són baixes entre setmana, però els caps de setmana remunten, bàsicament gràcies al turisme de proximitat", deia Antón, qui afegia que "és lògic, ja que ara mateix no tenim pràcticament turisme internacional que és el que ens ompliria de dilluns a divendres", tancava.

 

Participació