La Ribera d'Ebre obre el Pla de Reactivació Socioeconòmica a la ciutadania

Una cinquantena de persones participen en una sessió oberta per fer aportacions sobre els reptes i les oportunitats que planteja el desenvolupament comarcal

Façana del Consell Comarcal de Ribera d'Ebre.
Façana del Consell Comarcal de Ribera d'Ebre. | Cedida
Aguaita.cat
24 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:04h
El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre se suma als altres ajuntaments i consells comarcals que ja han obert a la participació ciutadana el seu Pla de Reactivació Socioeconòmica. En una sessió participativa, una cinquantena de persones van col·laborar en la trobada telemàtica on es van presentar les primeres conclusions del pla de diagnosi, així com es van donar a conèixer les propostes que fins ara s'han posat sobre la taula, amb l'estudi dels punts crítics i les oportunitats que planteja el desenvolupament del territori.

"Volem agrair la participació dels ciutadans de tota la comarca en un procés tan important com aquest, perquè el Pla de Reactivació Socioeconòmica no és un pla del Consell, sinó un pla de tota la comarca. I el document final ha de ser el resultat de l'aportació de tota la ciutadania, de l'administració, de les empreses, l'agricultura, de les universitats i els centres de recerca. Amb tots ells volem que la Ribera sigui una comarca d'oportunitats", reblava la presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim.

Un cop completada la fase de diagnosi del Pla, on van participar 128 persones dels sectors socioeconòmics més representatius de la comarca, ara es treballa per obrir el procés tant a la ciutadania en general com als agents socioeconòmics que encara no hi han pogut participar. Així, diuen que amb totes les aportacions es definiran els reptes i les oportunitats que planteja el desenvolupament econòmic i l'ocupació i quines actuacions caldrà emprendre per tal de donar-hi suport.