Un dels xiquets ferits per la peça de tren que va sortir disparada a l'Ampolla, en observació a Tarragona

Un faldó d'un comboi de Renfe va sortir disparat ahir a la tarda a l'estació de l'Ampolla, on just es trobava un grup d'alumnes de Tortosa que tornava d'excursió

Imatge d'un tram de la via.
Imatge d'un tram de la via. | Europa Press
Aguaita.cat
20 de maig del 2021
Actualitzat a la 13:41h
Un dels dos xiquets ferits ahir a la tarda per la peça que va sortir disparada d'un tren a l'Ampolla està ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Després de l'excursió de final de curs, l'alumnat de 5é de primària de l'Escola de Remolins de Tortosa estava esperant un tren a l'estació de l'Ampolla, quan un tren de Llarga Distància de Renfe que passava per allí va patir el despreniment d'una peça, impactant contra dos dels estudiants, d'11 i 12 anys.

La peça en concret seria el faldó del comboi 10165, la qual hauria sortit disparada arrossegant amb ella algunes pedres, que va projectar sobre els xiquets. Per precaució, el tren, que viatjava de Barcelona a Cartagena, es va aturar a l'estació de Vinaròs per ser inspeccionat per la Guàrdia Civil.

Segons el SEM, els dos ferits van ser atesos cap a les 16.40 hores de la tarde i van ser traslladats lleus a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Posteriorment, i també segons han dit del centre educatiu a l'Aguaita, si bé un dels alumnes va rebre ahir mateix l'alta, tot i tenir la mà inflada, l'altre ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on estarà una setmana, com a mínim, en observació.