L’Ampolla celebra el XVI Ironcat- Copa de les Nacions de Triatló

Les inscripcions estan obertes fins al dijous 20 de maig i fins al dia d'avui es compta amb un total de 83 inscrits provinents de diferents punts del País

per Aguaita.cat, L'Ampolla | 18 de maig de 2021 a les 18:43 |
Fotografia d'arxiu de l'Ironcat de l'Ampolla | Arxiu
L’Ampolla organitza un any més l'Ironcat –Copa de les Nacions de Triatló, que enguany arriba a la 16a edició. Després d’estar un any aturat a causa de la pandèmia de Covid-19, dissabte 22 de maig els triatletes tornaran a competir en la modalitat de llarga distància d’esta prova de triatló.
La competició, la més antiga d'aquesta distància a la península Ibèrica, s’iniciarà a les 7 del matí a la platja de l'Arquitecte (al costat del Club Nàutic Ampolla) amb la prova aquàtica, en la qual els participants han de nedar 3,8 quilòmetres. Un cop finalitzada, la següent modalitat a realitzar serà la bicicleta, en la qual han de recórrer 180 quilòmetres pel Parc Natural del Delta de l’Ebre. La darrera disciplina serà la cursa a peu, que consta de 42 quilòmetres i que s’efectuarà per la façana marítima de l’Ampolla.

Les inscripcions estan obertes fins al dijous 20 de maig i fins al dia d'avui es compta amb un total de 83 inscrits provinents de diferents punts del País.
 

Cartell Ironcat L'Ampolla 2021 Foto: Cedida

 

Participació