La Ràpita aconseguix el distintiu «Bandera Blava» a la platja de les Delícies i de Garbí

El tribunal internacional Bandera Blava 2021 reconeix la qualitat de la platja del Garbí i la platja de les Delícies per la seua gestió agmbiental, la seguretat, les instal·lacions i l’educació ambiental

per Aguaita.cat, La Ràpita | 17 de maig de 2021 a les 17:34 |
La Ràpita ha revalidat les dos Banderes Blaves en ambdues platges | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Ràpita revalida les banderes blaves de la platja del Garbí i la platja de les Delícies una temporada més. Un tribunal internacional de la Fundació Ambiental, en col·laboració amb l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, ha atorgat el
distintiu de Bandera Blava, reconegut internacionalment, a les dues platges de la Ràpita per la seua qualitat.


L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, exposa que “aconseguir les dos banderes blaves és motiu de satisfacció perquè significa que rebem un segell de qualitat per les platges del nostre municipi, que són un dels nostres atractius i potencials”. Caparrós assegura que “continuarem esforçant-nos per seguir onejant-les durant molts d’anys”.

El guardó ‘Bandera Blava’ valora i premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions, la prestació òptima dels serveis i, la informació i educació ambiental. A més, el jurat exigix a les platges una qualitat de l’aigua excel·lent. Obtenir este distintiu suposa el compliment de les mesures de gestió a les zones de bany, les millores en els sistemes de sanejament i les mesures de control i inspecció del medi hídric.


Enguany, el jurat ha distingit 97 platges, de les quals 11 se situen a les Terres de l’Ebre, dos més que l’any passat.
 

 

Participació