coronavirus

La calculadora que et diu quan et tocarà vacunar-te: consulta-ho aquí

Un breu formulari et permet tenir una idea aproximada de la teva data de vacunació

per NacióDigital , 16 de maig de 2021 a les 09:56 |
Vacunació contra la Covid-19. | ACN
La campanya de vacunació contra el coronavirus avança amb pas ferm. El ritme augmenta setmana rere setmana, tant a Catalunya com a la resta de l'Estat. Segons les últimes previsions del Departament de Salut, la franja d'edat dels 40 als 50 començarà a rebre el vaccí al juny i, si tot va bé, a partir del juliol s'estarà immunitzant ja als menors de 40, previsiblement sense franges d'edat. L'estiu, en general, promet.

Malgrat això, en estos moments encara és impossible que puguem saber tots quan ens tocarà vacunar-nos contra la Covid amb exactitud. Ara bé, l'eina Omni Calculator té en compte diverses variables per fer un pronòstic de quan rebrà el vaccí cada persona, en funció de la seua situació.


El pla marcat des de Sanitat, l'edat, el lloc de residència, l'estat de salut o la feina són alguns dels factors que determinen la data de vacunació d'una persona. Així, omplint un breu formulari, tothom pot tenir una idea de quant temps li falta.

Sobre el pla de vacunació, la calculadora dixa que els usuaris seleccionen diversos possibles escenaris: la projecció del govern espanyol, el ritme actual de dosis o fins i tot permet introduir-hi una xifra hipotètica manualment.

 
Calculadora del Turno de Vacunación en España

Altres notícies que et poden interessar
  

Participació