APLICACIONS

Què passarà aquest dissabte si no has actualitzat WhatsApp?

Els usuaris que no acceptin les noves condicions d'ús perdran funcions i amb el temps es quedaran sense servei

per NacióDigital , 14 de maig de 2021 a les 18:45 |
Whatsapp | Adrià Costa
Aquest dissabte acabarà el termini que ha donat WhatsApp als seus usuaris perquè acceptin les noves condicions d'ús del servei, que van causar crítiques pels problemes de privacitat perquè es va conèixer que la plataforma compartiria totes les dades amb Facebook.

Finalment l'empresa ha fet marxa enrere i no compartirà informació personal, però no donar el vistiplau a les noves normes d'ús tindrà conseqüències per als usuaris. Des de dissabte, 15 de maig, podran llegir els nous missatges que rebin i respondre'ls, però no podran veure el llistat de xats.


També podran respondre les trucades i les videotrucades, i tornar les trucades perdudes, però no podran veure el llistat de les anteriors trucades. 

Setmanes més tard, es complicarà la situació dels usuaris de WhatsApp que no hagin acceptat les noves condicions d'ús. No podran rebre trucades ni notificacions entrants i tampoc es podran enviar missatges.


D'ara endavant, a més, si un usuari no fa servir la plataforma de missatgeria durant més de 120 dies, es trobarà el compte eliminat. Segons l'empresa, es busca mantenir la seguretat, limitar la retenció de dades i protegir la privacitat.

Entre els canvis de les condicions s'inclou que Facebook rebrà la informació del número de telèfon, el mòbil que fa servir i l'adreça IP, però en cap cas les converses, que estan encriptades.

Altres notícies que et poden interessar 

Participació