La bandera blava torna a onejar este estiu a la platja de Riumar

El jurat internacional "Bandera Blava 2021" ha distingit a 11 platges ebrenques , dos més que l'any anterior

Aguaita.cat
13 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:41h
Platja de Riumar, a Deltebre
Platja de Riumar, a Deltebre | Turisme Delta de l'Ebre
L’atorgament d’esta distinció és conseqüència de les constants adequacions realitzades a la platja de Riumar, de les mesures de gestió implementades amb la finalitat de fomentar l’educació ambiental, de la seguretat i de la prestació òptima de serveis, i també per la qualitat de l’aigua.

Catalunya compta enguany amb 119 banderes blaves que reconeixen internacionalment la qualitat de les platges i els ports esportius, tal i com ha anunciat este dimarts l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac). El jurat internacional Bandera Blava 2021 ha distingit 97 platges, de les quals 11 a les Terres de l'Ebre, dos més que l'any passat. I és que la costa ebrenca recupera les bandeses que l'any passat no es van concedir a les platges de Cala Forn i Sant Jordi d'Alfama, de l'Ametlla de Mar.

Les platges ebrenques amb bandera blava són: 

L’Ametlla de Mar: Cala Forn, Sant Jordi d'Alfama, Calafató, Pixavaques i L’Alguer

L’Ampolla: Cap Roig i Les Avellanes

Sant Carles de la Ràpita: Parc de Garbí i Les Delícies

Deltebre: Riumar

Alcanar: Les Cases d’Alcanar-El Marjal

Pel que fa als ports esportius, se n’han distingit 22 arreu de la costa catalana. De les Terres de l'Ebre han rebut la distinció N. L’Ametlla de Mar i N. L’Ampolla. A més, 8 se situen a Girona, 8 a Barcelona i 4 a Tarragona.