La Brigada Municipal de la Ràpita seguix millorant les zones verdes del municipi

per Aguaita.cat, La Ràpita | 10 de maig de 2021 a les 17:13 |
Pareterre del carrer de la Dàrsena | Ajuntament de la Ràpita
Esta setmana, la secció de Parcs i Jardins de la Brigada Municipal de la Ràpita ha realitzat les tasques de neteja d’herbes espontànies i implantació de noves plantes amb l’objectiu de seguir treballant per millorar les zones verdes del municipi. Estes actuacions han tingut lloc a diversos punts de la Ràpita: a les restes del Monestir del carreró Convent, als jardins del Maset, al parterre del carrer de la Dàrsena, a l’avinguda Pare Castro i al carrer 8 de gener.

El regidor de Medi Ambient, Oriol Clos, exposa que “som plenament conscients que els espais verds milloren la qualitat de vida de les persones, i per aquest motiu, des de l’Ajuntament de la Ràpita ens hem marcat com un dels nostres objectius poder mantenir i millorar els actuals espais verds i poc a poc anar ampliant-los perquè els rapitencs i rapitenques els puguem gaudir en el nostre dia a dia’’.


A les restes del Reial Monestir de Nostra Senyora de la Ràpita, situat al carreró Convent, s’ha realitzat una actuació per dignificar el lloc, eliminant totes les herbes espontànies i plantant Carex testacea. D’altra banda, als Jardins del Maset s’ha fet una millora parcial del reg i s’han incorporat plantes noves i l’encoixinat “mulch” amb restes de poda de gestió pròpia. Al parterre del carrer de la Dàrsena s’han incorporat plantes de temporada amb la finalitat de mantenir una taca de coloració. Pel que fa a l’avinguda Pare Castro, s’han implantat una gran diversitat de plantes als escocells dels arbres. I finalment, al carrer 8 de gener, la brigada municipal ha dut a terme la mateixa actuació als escocells que ho necessitaven, per tal de mantenir l’actuació realitzada en temporades anteriors.

 

Participació