Deltebre Dansa obre les inscripcions després d'esgotar les places amb descompte

L'edició d'enguany, que se celebra del 5 al 18 de juliol, recupera l'essència dels primers anys, amb novetats i el bagatge de 15 edicions realitzades

per Aguaita.cat, Deltebre | 10 de maig de 2021 a les 12:42 |
Un taller de twerking en una edició anterior del Deltebre Dansa. | ACN / Mar Rovira
El festival Deltebre Dansa obre les inscripcions oficials després d'esgotar els passis "early bird" amb descompte, a la venda des de febrer. Tot i la incertesa per la situació actual, l'equip encapçalat per Roberto Olivan prepara una setzena edició, del 5 al 18 de juliol, amb un format adaptat a les mesures sanitàries actuals, tot i que segons diuen amb l'essència de sempre, i un cartell de professors de l'avantguarda internacional contemporània com Wim Vandekeybus, David Zambrano, Alleyne Dance, Milan Herich, Rakesh Sukesh o Anton Lachky, entre molts altres.

En paraules de Roberto Olivan, fundador i director artístic del Deltebre Dansa, "ens veiem obligats a fer canvis per respondre a les restriccions marcades per la pandèmia i, sobretot, per garantir la salut dels participants i de l'equip del festival, però alhora mantindrem tota l'essència del Deltebre Dansa, apostant per allò que sabem que agrada i funciona i això passa, entre altres coses, per mantenir el prestigi dels nostres professors de formació professional i la qualitat dels tallers i les conferències que s'impartiran així com els espectacles que programarem". Pel que fa al nombre de participants de formació professional s'ha reduït a 120, quan en anteriors edicions era de 175 participants, i les opcions dels itineraris professionals s'han concentrat en tres per tal que els alumnes del grup sempre siguin els mateixos per tal que es puguin garantir els grups bombolla durant els tallers. Les inscripcions oficials estan obertes a partir d'avui i fins a exhaurir places, a la web del festival.


Deltebre Dansa 2021 mantindrà també la seva programació de difusió cultural amb més de 15 espectacles de dansa, circ i altres disciplines de les arts escèniques, tant d'artistes nacionals com internacionals i de companyies consolidades i amb reconegudes trajectòries com altres d'emergents. A banda, enguany aposta per la incorporació d'una programació d'activitats virtuals dirigides a professionals i estudiants de dansa que es donarà a conèixer ben aviat.

 

Participació