L'aeroport de Reus obre este estiu quatre noves connexions: amb Eivissa, Gran Canària, Mallorca i Menorca

La connexió entre l’aeroport de Reus i Eivissa, amb Air Nostrum, s’estrenarà el 22 de juny i mantindrà dos vols setmanals fins a l’11 de setembre

per Redacció , Terres de l'Ebre, 7 de maig de 2021 a les 16:45 |
Imatge d'arxiu d'un aparell operat per Air Nostrum. | Cedida
L’Aeroport de Reus comptarà este estiu amb una nova connexió amb Eivissa, a través de dos vols setmanals operats per la companyia Air Nostrum. L’obertura d’esta nova ruta ha estat possible gràcies al resultat del treball conjunt de la taula estratègica de l’aeroport de Reus, que compta amb l’impuls del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. La connexió entre l’aeroport de Reus i Eivissa s’estrenarà el proper 22 de juny i mantindrà dos vols setmanals fins a l’11 de setembre.

La feina conjunta de la Diputació de Tarragona, ajuntaments, Generalitat i les principals entitats que configuren el teixit econòmic del territori ha permès ampliar el nombre de rutes i l’activitat a l’aeroport de Reus. Amb la represa dels vols regulars, esta infraestructura es posiciona com un motor per a la reactivació del sector turístic i de l’economia del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre, segons destaca la Diputació en una nota de premsa.


L’Aeroport de Reus disposarà este estiu d'un total de quatre noves connexions. A més dels dos vols setmanals a Eivissa que avui s’han anunciat, la companyia Binter enllaçarà amb Gran Canària amb dos vols setmanals durant tot l’any. L’aeroport de Reus tindrà, també, des de finals de juny, dos vols setmanals amb Palma de Mallorca i altres dos vols per setmana amb Menorca, operats per la companyia Volotea.

 

Participació