Tretze restaurants de l'Ampolla es preparen per a les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra

Tot i que este any tampoc es podrà celebrar la Diada de l'Ostra, els restaurants oferiran diferents menús, del 8 al 23 de maig

Diada de l'ostra del Delta al port pesquer de l'Ampolla, en una imatge d'arxiu.
Diada de l'ostra del Delta al port pesquer de l'Ampolla, en una imatge d'arxiu. | S.V.
Aguaita.cat
03 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:27h
Tretze restaurants tornen a treballar plegats per celebrar la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra de l'Ampolla. Amb diferents menús gastronòmics amb este mol·lusc com a protagonista, els restauradors oferiran, del 8 al 23 de maig, propostes culinàries per mostrar l'ampli ventall de sabors que ofereix este producte propi de la costa del Delta de l'Ebre.

La regidora de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla, Meritxell Faiges, explicava que era tradició que la Diada de l'Ostra de l'Ampolla donés el tret de sortida a les jornades gastronòmiques: "Aquest any, no serà possible celebrar-la, però els restauradors del nostre municipi no han volgut deixar passar l'oportunitat que veïns, veïnes i visitants continuïn gaudint de l'Ampolla com a espai gastronòmic del Delta".

Maridada amb vins de la DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l'arròs, la tonyina o l'anguila, els plats cuinats amb l'ostra es podran degustar en els diferents restaurants a un preu únic de 35 euros.