Deltebre celebrarà la segregació amb activitats adaptades a la pandèmia

Tot i que no es podrà celebrar les fires Mescla i DeltaFira, el consistori prepara actes a l'aire lliure per celebrar els 44 anys del municipi

per Aguaita.cat , Deltebre, 3 de maig de 2021 a les 10:49 |
La fira Mescla, que se celebrava durant estes dates, l'any 2018. | Cedida
Deltebre celebrarà el 44è aniversari de la segregació amb activitats adaptades a la Covid-19. Davant la impossibilitat de celebrar les habituals fires Mescla i DeltaFira, des del consistori preparen un cap de setmana d'activitats per a tots els públics, a l'aire lliure i sense aglomeracions.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, destacava que "totes aquestes activitats, més enllà de celebrar l'aniversari, ens han de permetre recordar i posar en valor tot el recorregut que hem realitzat i que ens ha conduït a esdevenir un municipi de referència que, any rere any, consolida la seva condició de capitalitat del Delta amb nous equipaments i serveis que milloren el benestar dels veïns i veïnes".


El tinent d'alcaldia, Carlos Serra, destacava també que "ara és moment de pensar amb les persones, i amb la seva salut, i és per això que aquestes activitats que estem planificant, sense aglomeracions, ens han de permetre celebrar l'aniversari complint amb les restriccions". A banda de les activitats, també es realitzarà el tradicional acte institucional, el 20 de maig.

 

Participació