L’Auditori Sixto Mir obté el distintiu d’Espai Cultural Responsable de la Conselleria de Cultura

Èrika Ferraté: “el nostre principal objectiu ha sigut, i continua sent, oferir a la ciutadania un espai lliure de COVID-19 en què es compleixin totes les mesures establertes”

per Aguaita.cat , La Ràpita, 29 d'abril de 2021 a les 19:51 |
Auditori Sixto Mir, a la Ràpita | Cedida
L’Auditori Sixto Mir obté el distintiu d’Espai Cultural Responsable que atorga la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i per tant, s’inclou l’equipament al Cens d’espais culturals responsables. L’Auditori Sixto Mir rep el distintiu perquè, com a espai cultural, complix els protocols sanitaris per prevenir la COVID-19, i a més, es duen a terme les mesures d’informació pertinents a les persones assistents a les activitats culturals organitzades. 

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, declara que “des de l’inici de la pandèmia el nostre principal objectiu ha sigut, i continua sent, oferir a la ciutadania un espai lliure de COVID-19 en què es complisquen totes les mesures establertes”. La regidora considera que “tot l’equip s’ha implicat a més no poder per garantir seguretat als assistents, i aquest distintiu és un reconeixement a la feina ben feta”. 


El distintiu també estableix que l’espai cultural disposa d’una assegurança de responsabilitat civil per a les activitats que es duen a terme i que es compromet a adoptar i aplicar programes d’actuació d’inclusió social. 

 

 

Participació