El Club de Rem Tortosa estrena imatge corporativa per celebrar els 75 anys

Els alumnes del cicle superior de Disseny i Edició de l'Institut de l'Ebre s'han encarregat de la imatge corporativa del club

La col·laboració entrre el Club de Rem Tortosa i l'Institut de l'Ebre s'ha realitzat en el marc del projecte InnovaFP.
La col·laboració entrre el Club de Rem Tortosa i l'Institut de l'Ebre s'ha realitzat en el marc del projecte InnovaFP. | Cedida
Aguaita.cat
29 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:06h
El Club de Rem Tortosa compleix 75 anys i ho celebra renovant la seva imatge corporativa. Un canvi que ha fet de la mà amb els alumnes del cicle superior de Disseny i Edició de publicacions impreses i multimèdia de l'Institut de l'Ebre, els quals s'han encarregat de dissenyar el logotip del club esportiu. La col·laboració, que s'ha iniciat amb la signatura del contracte i la presentació de les diferents propostes a la junta del club, arribarà al seu punt àlgid amb l'elecció de la nova imatge corporativa.

Per la seva part, el Club de Rem Tortosa, oferirà als alumnes i al professorat que ha participat en el projecte, un curs de lideratge que s'imparteix al riu, simulant la dinàmica de funcionament d'una empresa davant un repte, fent avançar l'embarcació gràcies al treball en equip i la suma d'esforços.

La relació entre el Club de Rem Tortosa i l'Institut de l'Ebre s'integra en el programa InnovaFP, un programa de la Direcció General de Formació Professional Ensenyaments de Règim Especial del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que promou la col·laboració d'empreses o entitats i centres de formació professional per treballar en projectes d'innovació i transferència de coneixement.