L'espectacle 'A Vore', ajornat fins al juny pel Covid-19

L'espectacle, que s'havia de celebrar divendres a Tortosa, s'ajorna a causa del resultat positiu d'un dels integrants de la companyia

Aguaita.cat
29 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:37h
Imatge d'arxiu d'una de les representacions de l'espectacle 'A vore'.
Imatge d'arxiu d'una de les representacions de l'espectacle 'A vore'. | Àlex Gómez Ribera
L'espectacle d'electrojota 'A Vore' no pujarà a l'escenari del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa este divendres, com estava previst. Segons han anunciat des de la companyia i l'Ajuntament de Tortosa, l'acte s'ha ajornat a causa del resultat positiu per covid-19 d'una de les persones de la companyia que l'ha de representar. L'actuació es trasllada al divendres 4 de juny, a les 20.30 hores, i les entrades que ja s'havien adquirit seguiran sent vàlides per a la nova data de l'espectacle.

D'altra banda, també anunciaven que en cas que siga necessari fer la devolució de l'entrada, cal fer la sol·licitud fins al 12 de maig a través d'una instància adjunta, on s'hauran d'adjuntar les entrades i el DNI, i presentar esta documentació al Registre General de l'Ajuntament de Tortosa, bé demanant cita o per via telemàtica per l'e-tram.

L'espectacle 'A Vore' és Premi Butaca al millor espectacle de dansa 2018 i Premi Delfí Colomé, menció especial 2017. 'A Vore' és un projecte que confronta i integra llenguatges aparentment distanciats en l’imaginari contemporani urbà: música electrònica, dansa contemporània i jotes, cants de llaurar, dolçaina i una balladora que sembla arribada del passat.