Constituïda la Comissió de seguiment del projecte d'ampliació de l'Hospital Verge de la Cinta

La comissió de seguiment estarà formada per la Consellera Vergés, Adrià Comella i Meritxell Roigé

Aguaita.cat
27 d'abril del 2021
Actualitzat a les 18:27h
Adrià Comella, director del Servei Català de Salut
Adrià Comella, director del Servei Català de Salut | Cedida
Este dimarts 27 d'abril s'ha constituït oficialment la Comissió de Seguiment, prevista al protocol signat el passat 11 de desembre, subscrit entre l'Administració de la Generalitat de Catalunya, que actua a través del Departament de Salut i del Servei Català de la Salut i l'Ajuntament de Tortosa, en relació amb el projecte d'ampliació i modernització de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

La tasca d'esta comissió és la d'establir les bases de treball i col·laboració destinades a promoure l'ampliació i transformació de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. La comissió de seguiment està formada per Alba Vergés, consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Adrià Comella, director del Servei Català de la Salut, i Meritxell Roigé, alcaldessa de Tortosa.

Esta comissió comptarà alhora amb subcomissions per tal d'abordar en plenitud un projecte d'esta envergadura. Així doncs, s'ha constituït també la subcomissió tècnica urbanística, de planificació i d'obres, amb representants de la Regió Sanitària de Terres de l'Ebre, de l'àrea d'Infraestructures del CatSalut, de l'Institut Català de la Salut, de l'Ajuntament de Tortosa, d'Aigües de Tortosa i dels Serveis Territorials a Terres de l'Ebre (patrimoni cultural).

Esta subcomissió tècnica urbanística, de planificació i d'obres, va iniciar la seua tasca el passat mes de desembre amb Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre, al capdavant. Així doncs esta subcomissió ja ha treballat durant mesos en un projecte que té com a objectius millorar i consolidar els recursos assistencials de primera qualitat del Verge de la Cinta, amb una ampliació de la cartera de serveis que permeti augmentar la resolució i millorar l'atenció a la ciutadania de Tortosa, amb projecció sobre tot l'àmbit d'influència territorial, configurant un centre integrat a l'actual. Amb la signatura d’avui esta subcomissió es consolida oficialment.