Jesús M. Tibau, guanyador del VII Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta

L'autor ampostí Jesús Serrano Pons va ser guardonat amb l'accèssit per la seva obra 'Esquerda als ulls'

per Aguaita.cat , Amposta, 27 d'abril de 2021 a les 09:44 |
Els guanyadors del premi, Jesús Maria Tibau i Jesús Serrano, amb el jurat, el dia de l'entrega de premis. | Cedida
L'escriptor Jesús M. Tibau Tarragó es proclama guanyador del VII Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta. Amb l'obra 'Esportòries', que Tibau va presentar sota el pseudònim "Scaramouche", l'autor ha estat reconegut amb el primer premi, de 2.000 euros. D'altra banda, l'accèssit, premiat amb 700 euros, ha estat per a 'Esquerda als ulls', escrit per Jesús Serrano Pons. L’entrega de premis es va dur a terme este divendres al vestíbul de la Biblioteca Comarcal Sebastià Joan Arbó, dintre el programa d’activitats per celebrar la diada de Sant Jordi.

L’obra guanyadora, a més a més, serà publicada dins la col·lecció ’Narratives Minor’ d’Onada Edicions. El premi, de caràcter biennal, està organitzat per la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó i la regidoria de Cultura i Memòria Històrica de l’Ajuntament d’Amposta i té com a objecte estimular l’hàbit i el gust per la lectura i l’escriptura.


Este any, el Premi de Narrativa Breu Ciutat d'Amposta, al qual es podien presentar obres de temàtica lliure, ha comptat amb un jurat format per l’escriptora Susanna Lizárraga, guanyadora del VII Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta, l’escriptor i gestor cultural, Tomás Camacho, i el periodista i crític literari, Oriol Gracià. Es van presentar un total de 26 treballs, que tenien com a data límit d’entrega el 15 de febrer de 2021.

 

Participació