L'Agència Catalana de Turisme reconeix la marca Terres de l'Ebre Reserva de la Biosfera

L'acreditació comportarà un seguit d'avantatges i una bonificació per a les empreses afiliades

per Aguaita.cat , Terres de l'Ebre, 19 d'abril de 2021 a les 11:59 |
El reconeixement proporcionarà més avantatges per a les empreses afiliades a la marca. | Cedida
La marca Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera ha estat reconeguda per l'Agència Catalana de Turisme (ACT), de tal manera que les empreses ebrenques que disposen del segell de la Reserva gaudiran de la bonificació de la quota d'afiliació a les marques de l'Agència Catalana de Turisme.

"L'acreditació de les marques de l'Agència Catalana de Turisme proporcionarà un seguit d'avantatges i oportunitats a les empreses de les Terres de l'Ebre que tinguin el segell de la Reserva, ja que seran més visibles i els ajudarà a potenciar encara més la comercialització dels seus productes o serveis", ha manifestat el president del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE), Joan Alginet. El COPATE organitzarà el pròxim mes de maig un fòrum participatiu per informar a les empreses de la Reserva de la Biosfera.


L'Agència Catalana de Turisme engloba un total de dinou marques i les empreses acreditades amb la Reserva de la Biosfera podran incloure's en les marques Platja en Família, Natura i Muntanya en Família, Enoturisme o Cicloturisme, entre altres.

 

Participació