Amposta impartirà la doble titulació amb batxillerat i ensenyaments esportius amb socorrisme

És una de les dos titulacions dobles que es començaran a impartir a Amposta el curs vinent. L’altra és la que ofereixen Esardi i l’Institut Ramon Berenguer en doble titulació de batxillerat d’arts i el cicle de grau mitjà d’arts plàstiques i disseny

Centre de Tecnificació Esportiva d'Amposta
Centre de Tecnificació Esportiva d'Amposta | Arxiu
Aguaita.cat
16 d'abril del 2021
Actualitzat a les 18:53h
L’Institut de Tecnificació d'Amposta ampliarà la seua oferta per al curs 2021-2022 i oferirà la doble titulació amb batxillerat i ensenyaments esportius amb socorrisme en el marc de proves pilot que farà el departament d’Educació en esta modalitat de titulació. Se suma a l’oferta ja anunciada per a Esardi i l’Institut Ramon Berenguer IV en què els estudiants del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) d’arts plàstiques i disseny podran acabar els seus estudis obtenint també el títol de batxillerat d’arts de l’Institut Ramon Berenguer IV. Pel que fa a la titulació doble de l’institut de Tecnificació, els alumnes de batxillerat d’este institut podran aconseguir a la doble titulació d’ensenyaments esportius amb socorrisme en tres anys. Els dos primers anys s’obtindrà el títol dels ensenyaments esportius i el tercer any s’acabarà amb el batxillerat.

L’Institut de Tecnificació també ampliarà la seva oferta formativa el curs 2021-2022 amb un nou cicle formatiu, el cicle d’FP bàsica en manteniment d’instal·lacions esportives.