L'Ampolla inicia cursos de seguretat viària per sensibilitzar a les xiquetes i xiquets

El consistori ha posat en marxa, a través de la Policia Local, un pla de Seguretat Viària

Una de les sessions de seguretat viària, a l'escola Mediterrani de l'Ampolla.
Una de les sessions de seguretat viària, a l'escola Mediterrani de l'Ampolla. | Cedida
Aguaita.cat
15 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:42h
L'Ajuntament de l'Ampolla promou una campanya de seguretat viària per a l'alumnat de l'escola Mediterrani de l'Ampolla amb l'objectiu de sensibilitzar els xiquets i xiquetes sobre que les infraccions i distraccions tenen conseqüències negatives i greus, així com reduir l'accidentalitat a les vies urbanes del municipi. La campanya formativa, emmarcada en el Pla de Seguretat Viària que ha posat en marxa el consistori, forma part del conjunt d'activitats programades per l'Ajuntament de l'Ampolla i la Policia Local del municipi per a promoure una mobilitat més sostenible i segura.

Les sessions estan conduïdes per un agent de la Policia Local degudament format com a monitor de Seguretat Viària a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i consisteixen en diferents activitats formatives adequades a l'edat de cada un dels grups. Adreçades a tots els alumnes de l'escola, des de P3 fins a 6è de primària, està previst que s'imparteixin fins a finals de maig.

La intenció és que aquestes sessions formin part de manera continuada del sistema formatiu de l'escola Mediterrani de l'Ampolla. Este és un dels blocs principals d'intervenció del Pla de Seguretat Viària de l'Ajuntament de l'Ampolla, el qual tracta sobre els sistemes de retenció infantil al vehicle, la utilització dels sistemes de seguretat passiva i la mobilitat dels vianants a la via pública per a un entorn segur.