La Comissió Europea reconeix «L'Associació Catalana de Dones de la Mar» amb lideratge ebrenc

l'Associació Catalana de Dones de la Pesca que presideix la rapitenca Maribel Cera compta amb una seixantena de dones associades d'arreu de Catalunya

per Aguaita.cat , La Ràpita, 13 d'abril de 2021 a les 18:17 |
Maribel Cera en la seua reelecció com a presidenta de l'Associació Catalana de Dones de la Mar | Arxiu
L'Associació Catalana de Dones de la Mar, nascuda el 20018, i fruit d'un projecte liderat pel GALP Mar de l'Ebre, el de la Costa Brava i La Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors, ha estat reconeguda com a bona pràctica de referència per part de la Comissió Europea. Segons FARNET, el projecte "ha permès crear una associació de dones procedents de tota la costa catalana, incloses les zones que no compten amb cap GALP. Des de 2019, l'associació ha organitzat i participat en 14 actes a nivell català, nacional i europeu, entre els que destaca el 6è Congrès de la Dona en el Sector Pesquer celebrat a Santiago de Compostel.la.

Per al gerent del GALP Mar de l'Ebre, Joan Alginet este reconeixement " ha de servir per projectar el paper de la dona al sector de la pesca i l'aqüicultura i augmentar encara més la seua visibilitat en tots els estaments". Alginet ha posat en valor el paper dels dos GALP catalans, de la Federació Catalana de Confraries de Pescadors i el compromís de la direcció general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya.


l'Associació Catalana de Dones de la Pesca que presideix la rapitenca Maribel Cera compta amb una seixantena de dones associades d'arreu de Catalunya.
 

 

Participació