Torna el Premi Literari de Teatre la Carrova d'Amposta

El guardó biennal organitzat per l'Ajuntament d'Amposta i l'Institut d'Estudis Comarcals del Montsià pretén incentivar i reconèixer l'escriptura teatral

El treball s'ha de fer arribar abans del desembre a l'Arxiu Comarcal del Montsià.
El treball s'ha de fer arribar abans del desembre a l'Arxiu Comarcal del Montsià. | Pexels
Aguaita.cat
13 d'abril del 2021
Les persones aficionades i professionals de l'escriptura tenen l'oportunitat de participar en el Premi Literari de Teatre la Carrova, que enguany celebrarà la seva setzena edició. El guardó, de caràcter biennal, està convocat per la regidoria de Cultura i Memòria Històrica de l'Ajuntament d'Amposta i l'Institut d'Estudis Comarcals del Montsià (IECM), i el seu objectiu és incentivar i reconèixer l'escriptura teatral. La persona guanyadora obtindrà un premi de 3.000 euros.

"El Premi de Teatre La Carrova és una iniciativa molt bona per donar valor al teatre i a les autores i autors del territori", explica Inés Martí, regidora de Cultura i Memòria Històrica. Les obres que es presentin al Premi han de ser originals i inèdites, escrites en català i sense compromisos de publicació ni representació. En l'edició d'enguany, tant la temàtica com l'extensió són lliures. Això sí, s'admetrà una sola obra per participant.

Per prendre part del premi, els i les interessades hauran de presentar, amb data límit el dia 1 de desembre de 2021, una sol·licitud-instància al Registre general de lʼAjuntament dʼAmposta, bé presencialment o bé amb el model normalitzat d'instància genèrica, que està a disposició a la web de la institució. Un cop realitzat aquest tràmit, s'haurà de fer arribar una còpia del treball a l'Arxiu Comarcal del Montsià abans del 15 de desembre.

A banda del premi, que es farà efectiu en un únic pagament per transferència bancaria, l'IECM i l'Ajuntament d'Amposta disposaran de la publicació electrònica de l'obra i intentaran que es representi amb alguna de les companyies de teatre local d'Amposta o de les terres de l'Ebre.